Лепило за хартија HartiFIX

Лепилото за хартија - ХАРТИФИКС

Лепилото за хартија - ХАРТИФИКС е универзално лепило за рачно лепење.

Наменето е за брзо и квалитетно лепење секаде каде е потребно да се

залепат два материјали од хартија.

Начин на лепење: Лепилото се нанесува во тенок слој, а растворање не се

препорачува освен кога тоа го наметнуваат потребите на купувачот и

истото се прави исклучиво со вода. Основен состав: PVAL

Складирање: Во оригинална затворена амбалажа на температура над 5 С.

Рок на траење :12 месеци.

Достапно паковање: 100 гр.

Производител: АРТИКОЛОР ДООЕЛ - Битола

Симни документ